Webmaster 
Od
|
Što se desi, kad popiješ Viagru i Apaurin zajedno? J... ti se, a ne da ti se.
Kako se zove muškarac, koji izgubi pamet? Udovac.
Koja je razlika izmedju glupih i pametnih muškaraca? Glupi pričaju viceve o plavušama, a pametni spavaju s njima.
Kako MIG -a srušiti u tri poteza? Uzmeš MI GA, digneš MI GA, popušiš MI GA, a srušit će se sam.
Kako Crnogorac skida kile? Gleda atletiku.
Što ima 22 žute noge i 2 krila? Kineska nogometna reprezentacija.
Koja je razlika izmedju komarca i muškarca? Komarac živcira samo preko ljeta.
Je li istina da si dobio sina? Da, i presretan sam. A supruga? Ona još ništa ne zna.
... i onda se ja bacim na lava i odrežem mu rep, hvali se lovac medju prijateljima. Rep? Valjda glavu? upita netko. Ma ne, glavu je već netko bio odnio..
Čujem Mujo da si se zaručio? Jesam. Oprosti, a jel' ti zaručnica nevina? Ne znam ti ja to, pola sela kaže da jeste, a druga polovica da nije.
Prije sata vjeronauka sin ispituje oca: Tata, kako se zvala Adamova punica? Otac: Pa Adam nije imao punicu. To je bio raj, sine moj.
Ulazi Škot u dućan: Molim, dajte mi četvrt kg crnog kruha... i ako vam nije teško, zamotajte ga u današnje novine.
Došao Mujo na stanicu i traži: Daj mi povratnu kartu. Dokle? Pa do ovdje, što misliš!
Mujo veli Hasi: Ima u Frankfurtu jedan restoran, jedeš i piješ besplatno, a za seksanje još dobiješ 50 EURO . Ma, tko ti je to rekao? Moja Fata.
Na našem Jadranu davi se Englez turist i zapomaže: Help! Help! Na obali sjedi Dalmatinac i dovikne mu: Eto ti , bolje da si učio plivati, nego što si učio engleski.
Vozi Mujo auto i zaustavi ga policajac: Vaše dokumente! Mujo drekne: Vau-Vau! Uplaši se policajac i ustukne. A Mujo će: Ne boj se, vezan sam!
Što to radiš Mujo, sjediš i razmišljaš? Jok bolan, samo sjedim.
Nagovara Mujo Fatu da se obrije dolje. Ih, budale! Pa da mi se cijelo selo smije!
Koja je životinja Bračaninu najdraža? Žirafa! Stoji u njegovom vrtu, a jede iz tudjeg!
Juri policajac cigu i vikne: Stani! Stani! Stani ti, tebe nitko ne ganja!
Tata, kad si otišao, mamu je posjetio neki ekolog. A kako znaš da je ekolog? Pa pitao ju je, jel' zrak čist...
Dobio Huso blizance, odnese ih kući, a susjed pita: Jesu jednojajčani ili dvojajčani? Ovaj je dvojajčani, a ovo je cura, kaže Huso.
Ulazi Hercegovac u autobus i pita konduktera: Plaća li se za cvijeće? Ne plaća, reče kondukter, a Hercegovac se okrene van i kaže: Ružo, ulazi!
Pita policajac vozača: Što imate od zimske opreme? Duge gaće.
Kako je Crnogorac postao lijen? Rekao mu Bosanac: Sjed' bolan, da ti nešto objasnim.
Ide Fata ispred Hase i naidju oni na Muju. Kaže Mujo: Haso, nije dobro po Kuranu da žena ide ispred muža. Odgovara Haso: Nije po Kuranu, ali jest po minskom polju.
Zaustavlja čovjek policajca na ulici i pita ga: Iiiiizviiiiinite, ggggdje jeee šššššškola za mmmucavce? A pandur će: Što će ti škola, super mucaš!
Pita učiteljica klince, kako su došli na svijet. Prvi: Mene donijela roda.. Drugi: Mene teta iz Amerike. Cigo: Mi smo siromašni, mene je tata sam napravio.
Kakva je razlika izmedju dobrih i loših grudi? Izmedju dobrih grudi stoji lančić, a izmedju loših pupak.
|